Verblijf op een luxe vakantiepark direct aan het Veluwemeer!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
6 dec. 2020
5 dagen
Faizabad
Check meer data

EuroParcs Resort Veluwemeer @ Gelderland

30 november 2020

Ga 5 dagen genieten op EuroParcs Resort Veluwemeer vanaf €80! Dit fijne vakantiepark biedt luxe accommodaties. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 6 december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in EuroParcs Resort Veluwemeer. Dit vakantiepark heeft een prachtige ligging aan het Veluwemeer. De chalets liggen aan het water, waardoor je gemakkelijk en snel een rondje kunt varen. Binnen vijf minuten bevindt je je op de Veluwe. Dit vakantiepark is ideaal om te genieten in eigen land!

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
6 dec. 2020
5 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!