Eigen studio mét jacuzzi!

p.p. vanaf
73,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
20 sep. 2020
2 dagen
Check meer data

Droompark De Zanding @ Gelderland

11 september 2020

Samen even tot rust komen? Ga 2 dagen genieten van dit sfeervolle verblijf mét eigen jacuzzi. Je gaat naar Droompark De Zande in de Veluwe en betaalt slechts €73. Je vertrekt met deze deal al op zondag 20 september 2020. 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Droompark De Zanding. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied van de Veluwe. De perfecte uitvalsbasis dus als je deze prachtige omgeving wilt ontdekken! Huur een fiets en laat je adviseren over de mooiste fietsroutes. Of blijf op het park. Neem een duik in het zwembad, ga sporten op het sportveld, geniet van een lekker drankje of hapje of relax gewoon lekker bij je eigen verblijf.

droomparken2

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
73,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
20 sep. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!