Herfstvakantie @ Droomparken

Verblijf in een Tiny House omringd door natuur!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
13 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Droompark Marina Strandbad @ Gelderland

27 november 2020

Ga 3 dagen relaxen in een Tiny House op een gloednieuw Droompark vanaf €85 (o.b.v. 4 personen). Wandel op de Veluwe, ga varen op de IJssel & spot kastelen in de Achterhoek: het kan allemaal! Je vertrekt het voordeligst op dinsdag 13 oktober 2020! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Droompark Marina Strandbad. Dit gloednieuwe resort heeft de perfecte ligging! Het ligt namelijk tussen de Veluwe, IJsselvallei en de Achterhoek. Hierdoor ontdek je gemakkelijk het beste van alledrie! Het park biedt moderne en luxe accommodaties die van alle gemakken voorzien zijn. Daarnaast is er een zwembad en jachthaven!

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
4 personen
Logies
13 okt. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!