Tiny House @ Veluwe

Verblijf op een leuk vakantiepark!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Droompark De Zanding @ Gelderland

26 oktober 2020

Wil je even helemaal tot rust komen? Ga 2 dagen naar deze Tiny House op Droompark De Zande in de Veluwe met gedeelde hottub. Je betaalt slechts €85 en vertrekt op verschillende data in november 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Droompark De Zanding. Het vakantiepark ligt in het natuurgebied van de Veluwe. De perfecte uitvalsbasis dus als je deze prachtige omgeving wilt ontdekken! Huur een fiets en laat je adviseren over de mooiste fietsroutes. Of blijf op het park. Neem een duik in het zwembad, ga sporten op het sportveld, geniet van een lekker drankje of hapje of relax gewoon lekker bij je eigen verblijf.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
85,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!