Verblijf 2 dagen in een luxe safaritent in de Achterhoekse bossen!

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
19 sep. 2020
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

De Wrange *** @ Gelderland

18 september 2020

Ga 2 dagen genieten van glamping de Achterhoek vanaf €50! Je verblijft in een luxe safaritent op bijvoorbeeld zaterdag 19 september 2020. Check snel!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op camping De Wrange ***. Deze camping/glamping is gelegen in de Gelderse Achterhoek. Je kan hier overnachting in luxe safaritenten! Er is daarnaast genoeg te doen voor jong & oud. Dus je verveelt je geen moment op deze prachtige camping!

78926BDE2530BC3219897BA0F84CA297

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
50,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies
19 sep. 2020
2 dagen
Bamiyan
Check meer data

Prijzen voor deze reis

Mis nooit meer een topdeal!