3-daagse getaway @ Gelderland!

Met verblijf in een modern boutique hotel incl. ontbijt!

p.p. vanaf
140,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boutique Hotel Beekhuizen @ Gelderland

23 oktober 2020

Wauw.. Je verblijft 3 dagen in dit kleinschalige en charmante boutique hotel! Voor slechts €140 inclusief heerlijk ontbijt. Je vertrekt op heel veel data t/m maart 2021, check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boutique Hotel Beekhuizen. Dit kleinschalige en charmante hotel staat midden in de prachtige natuur van Nationaal Park de Veluwezoom. Je kan hier prachtige wandel- en fietsroutes maken! Ook zeker een aanrader om een dagje naar Arnhem te gaan.

Jouw bestemming: Gelderland

Gelderland is de grootste provincie van ons kleine kikkerlandje en heeft aardig wat te bieden. Bekende trekpleisters zijn de steden Arnhem en Nijmegen, maar ook kent Gelderland mooie stukjes natuur. Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden in Nederland, ligt dan ook in Gelderland. Breng ook zeker een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, gelegen in Otterlo. Je kunt hier niet alleen moderne kunst aanschouwen, maar je kunt ook genieten van een fietstocht door een bijzonder stukje natuur. 

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
140,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Gelderland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!