Verblijf deze zomervakantie in een uniek natuurhuisje direct aan het water!

p.p. vanaf
169,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
25 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Westergeest @ Friesland

12 juni 2020

Deze zomervakantie verblijf jij 4 dagen in een natuurhuisje direct aan het water voor slechts โ‚ฌ169, o.b.v. 2 personen. Voor deze prijs vertrek je op dinsdag 25 augustus 2020. Wees er snel bij, want het gaat om de laatste beschikbare periode in de zomervakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijf in een natuurhuisje in Westergeest. Dit heerlijke huisje ligt middenin de Friese natuur, direct aan het water! Dit natuurhuisje ligt nabij het gemoedelijke dorpje Westergeest. Je komt hier ongetwijfeld volledig tot rust!

8ecdd843f59a716e748bd3aa2861a832

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
169,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
25 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!