Luxe overnachten in Leeuwarden met wellness en ontbijt!

p.p. vanaf
64,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

WestCord WTC Hotel Leeuwarden **** @ Friesland

27 november 2020

Een stedentripje naar het Friese Leeuwarden, dat is niet mis! Met deze deal ga je 2 dagen naar Leeuwarden voor โ‚ฌ64. Bij deze prijs is je ontbijt inbegrepen en kan je gratis gebruik maken van de wellnessfaciliteiten. Vertrek op heel veel verschillende data t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in WestCord WTC Hotel Leeuwarden ****. Dit luxe hotel is ideaal voor een stedentripje naar de Friese hoofdstad Leeuwarden. Je loopt namelijk binnen 15 min. het historische centrum van deze stad binnen. Na een drukke dag stad ontdekken kan je relaxen in de wellness, uitstekend dineren in het restaurant of een drankje doen in de skybar met verbluffend uitzicht!

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
64,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!