Vakantie Friesland | 4 dagen | Weflycheap

Wellness villa met jacuzzi!

Met het hele gezin eropuit tijdens de kerstvakantie!

p.p. vanaf
205,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
28 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Waterpark Zwartkruis @ Friesland

16 december 2020

Sluit dit jaar relaxed af in deze wellness villa met eigen jacuzzi en sauna! Je verblijft 4 dagen op Waterpark Zwartkruis vanaf โ‚ฌ205. Je vertrekt het voordeligst op maandag 28 december 2020 met 4 personen

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Waterpark Zwartkruis. Dit park, en de meeste accommodaties, liggen aan het water in Friesland. Daarom zijn er genoeg faciliteiten mogelijk zoals vissen, bootje huren en kano varen. Ga lekker wandelen in de natuur of ontdek de gezellige Friese steden. De accommodaties zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
205,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
28 dec. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!