Getaway @ Friesland

In een 4* Van der Valk Hotel met halfpension!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Van der Valk Hotel Wolvega **** @ Friesland

29 oktober 2020

Nog even samen er tussen uit? Check deze deal! Je verblijft in het luxe 4* Van der Valk hotel in Wolvega voor slechts โ‚ฌ79,50. Voor deze prijs verblijf je hier 2 dagen o.b.v. halfpension. Je vertrekt voordelig op heel veel data t/m januari 2021!

Let op: te boeken t/m 8 november!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Van der Valk Hotel Wolvega ****. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken, en centraal tussen Heerenveen en de plaatsen Giethoorn en Steenwijk in! De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien zodat jij kan genieten van een heerlijk nachtje weg.

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: te boeken t/m 8 november!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!