Luxe loft wellness suite!

Verblijf in Van der Valk hotel incl. sauna & bubbelbad!

p.p. vanaf
109,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk hotel - Leeuwarden **** @ Friesland

27 november 2020

We hebben weer een ontzettend goede deal gevonden! Je gaat namelijk 2 dagen genieten van een loft wellness suite met whirpool, sauna en regendouche in Van der Valk - Leeuwarden. Je betaalt hiervoor €109 en vertrekt op verschillende data t/m december 2021, ook nog beschikbaar rond de kerstdagen! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Van der Valk hotel - Leeuwarden ****. Dit hotel bevat meer dan 100 ruime kamers en suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ga culinair genieten in het stijlvolle á la carte restaurant of kom helemaal tot rust in de wellness. Ontdek het gezellige Leeuwarden of ga wandelen of fietsen door de prachtige natuur van Nationaal Park de Alde Feanen. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
109,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!