Op naar Friesland! Met verblijf in een watercottage met bootligplaats!

p.p. vanaf
78,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
6 personen
Logies
11 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

Waterpark Terkaple @ Friesland

20 juli 2020

Wow, deze watercottage in Friesland heeft een prachtige ligging! Voor slechts โ‚ฌ78 o.b.v. 6 personen verblijf jij hier 4 dagen! Je vertrekt op vrijdag 11 september 2020, maar er zijn ook nog andere data beschikbaar! Wie neem jij mee naar dit heerlijke huisje?

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Waterpark Terkaple. Deze villa is vrijstaand en geschikt voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook is de villa direct gelegen aan het water, waarbij het ook mogelijk is om een boot aan te leggen.

72855

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
78,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
6 personen
Logies
11 sep. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!