Zomervakantie naar Ameland vlakbij het strand! Met prachtig verblijf..

p.p. vanaf
178,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Sea Lodges Ameland @ Ameland

19 mei 2020

De ideale combinatie van zon, zee, strand, natuur en cultuur. En dat in ons eigen kikkerlandje! Je vertrekt 5 dagen naar je hippe verblijf voor โ‚ฌ178 o.b.v. 4 personen. Voor deze prijs vertrek je op maandag 24 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Sea Lodges Ameland. Dit vakantiepark is de ideale locatie om een heerlijke strandvakantie te gaan vieren! Met het strand en de zee op loopafstand kan je heel veel zwemmen, watersporten beoefenen en een tocht maken over de Waddenzee. Op circa 1 km is het centrum van Hollum. Hier kun je winkels bekijken, op het terras een drankje doen en daarna een hapje eten in een van de restaurants. De lodge waar jij in verblijft bestaat uit twee slaapkamers, een ruime open slaapvide en een badkamer.

281879 lsr 2018062145720601317

Jouw bestemming: Ameland

Op zoek naar het eilandgevoel? Op Ameland ligt een heel andere wereld op je te wachten, maar dan zonder die (vlieg)reis van een halve dag. Op deze schitterende en bosrijke plek laat je de alledaagse stress even lekker voor wat het is. Of je nu te voet, te fiets of te paard gaat, de wind en de branding brengen je helemaal tot rust en zijn een bron van nieuwe energie. Ga de uitdaging aan en beklim de 236 treden van de kenmerkende vuurtoren Bornrif, maak een boottocht langs de robbenkolonies of wandel langs het 27 km lange strand. Hoe je het ook wendt of keert, Ameland is altijd een goed idee! :)

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
178,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Ameland
4 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!