Voorjaarsvakantie @ strandlodge! | Roompot Waterpark Langelille

Voorjaarsvakantie @ strandlodge!

Roompot vakantiepark met veel ruimte en natuur @ Friesland!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Roompot Waterpark Langelille @ Friesland

21 januari 2021

Wil je graag even heerlijk relaxen in de voorjaarsvakantie? Met deze deal ga je naar Roompot Waterpark Langelille, aan het water. Ontdek Nationaal Park Weerribben-Wieden. Voor slechts โ‚ฌ60 verblijf je 5 dagen in een strandlodge o.b.v. 4 personen. Je vertrekt op maandag 22 februari 2021. Let's go!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Roompot Waterpark Langelille. Het vakantiepark bevindt zich in Friesland, aan het water! Huur een bootje en ontdek de prachtige omgeving terwijl je lekker ronddobbert. In de buurt vind je het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ook hier kun je varen! Het Nationaal Park is ook perfect om doorheen te wandelen of te fietsen. Op het vakantiepark zelf heb je veel rust en ruimte. Heerlijk om even een paar dagen tot rust te komen! 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!