Vakantie Friesland | 3 dagen | Weflycheap

Verblijf midden in de natuur!

Tiny woodhouse mét sauna!

p.p. vanaf
143.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
19 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Oldeberkoop (tiny woodhouse) @ Friesland

29 december 2020

Intiem genieten in een té gezellig natuurhuisje in Friesland, wie wil dat nou niet? Je gaat 3 dagen naar Friesland voor €143,50. Je vertrekt het voordeligst op vrijdag 19 maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Oldeberkoop. Dit woodhouse is comfortabel ingericht met complete keuken en badkamer. Steek 's avonds heerlijk de hout gestookte sauna aan. Je zit midden in de natuur van Friesland en wordt omringd door eeuwenoude bomen. Aan privacy dus geen gebrek. Het woodhouse beschikt over een terras met overkapping, waardoor je ook buiten kan zitten terwijl het regent. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
143.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
19 mrt. 2021
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!