Natuurhuisje in Friesland

Bijzonder verblijf in de kerstvakantie met houtkachel!

p.p. vanaf
169,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
19 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Oldeberkoop @ Friesland

27 november 2020

Zin om tijdens de kerstvakantie een paar dagen te genieten in dit intieme vrijstaande huisje? Het kan met deze deal! Je gaat namelijk 3 dagen tot rust komen in de natuur van Friesland. Je hebt er ook nog eens een houtkachel bij, lekker opwarmen bij de haard met een kopje thee dus! Je vertrekt op zaterdag 19 december 2020 en betaalt hiervoor โ‚ฌ169. Genieten!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Oldeberkoop. Dit intieme guest-house is comfortabel ingericht met complete keuken en badkamer. In de avond kan je lekker opwarmen bij de aanwezige houtkachel. Je zit midden in de natuur van Friesland en wordt omringd door eeuwenoude bomen. In de omgeving van je verblijf kan je wandelen en fietsen in het natuurgebied Delleboersterheide. De bakker, de slager en de supermarkt vind je om de hoek. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
169,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
19 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!