Luxe natuurhuisje @ Friesland

Geniet van een knusse bedstee, vrijstaand ligbad én dubbele regendouche!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Westhem @ Friesland

19 november 2020

Verblijf 2 dagen in dit gave Natuurhuisje in de natuur van Friesland! Het huisje is luxe ingericht en bevat bijvoorbeeld een knusse bedstee, luxe regendouche en vrijstaand ligbad. Dat gaat genieten worden! Je vertrekt voor €89 op verschillende data t/m december 2020, wacht niet te lang want dat is al bijna! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Westhem. Dit luxe huisje is geschikt voor 2 personen en staat midden in de natuur van Friesland. De suite is voorzien van een knusse bedstee, luxe vrijstaand ligbad en een heerlijke regen-inloopdouche. Tegen betaling kan je ook nog gebruik maken van de wellness, een paar gebouwen verderop. Geniet van het uitzicht op de Friese meren en ga lekker wandelen in de omgeving. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!