Overnachten in de natuur! | Natuurhuisje in Oudemirdum

Overnachten in de natuur!

Modern boshuisje in Friesland

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
28 feb. 2021
2 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Oudemirdum @ Friesland

4 februari 2021

Met deze spotgoedkope deal verblijf je 2 dagen in een natuurhuisje in Oudemirdum. Je vertrekt het goedkoopste op zondag 28 februari 2021. Voor slechts โ‚ฌ44 kun je hier verblijven met 4 personen. Vertrek je met 2 personen? Dan betaal je ook maar โ‚ฌ87,50.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Het pas gerenoveerde Natuurhuisje in Oudemirdum is gelegen middenin het rustgevende bos van Gaasterland. Vanuit het huisje kun je gemakkelijk een dagje uitwaaien op de stranden van het IJsselmeer. Het boshuisje is gelegen nabij kliffen en de Friese meren. Kortom een prachtige plek om even heerlijk tot rust te komen.

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
44,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
28 feb. 2021
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!