Fijn 4* hotel in Friesland

Direct gelegen aan het strand en inclusief top ontbijt!

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Strandhotel Vigilante **** @ Friesland

15 september 2020

Kom volledig tot rust in het sfeervolle Makkum! Verblijf 3 dagen in een comfortabel 4* hotel, direct gelegen aan de gezellige boulevard. Je betaalt maar โ‚ฌ67 dit is inclusief een heerlijk ontbijtbuffet. Je vertrekt voordelig in de maand november!

Let op: ook voordelig te boeken in de maand oktober!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het sfeervolle Strandhotel Vigilante ****. Het hotel is direct gelegen aan het Ijsselmeer. Verder kan je genieten van een eigen zandstrand en aangrenzende boulevard. Het hotel beschikt over een eigen restaurant en heeft een prachtig terras met uitzicht op het Ijsselmeer. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Let op: ook voordelig te boeken in de maand oktober!

p.p. vanaf
67,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!