Stedentrip Friesland | 2 dagen | Weflycheap

Uniek lodgehotel @ Friesland

Verblijf in je eigen chalet met badkamer en indoor veranda!

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Lodgehotel De Lelie @ Friesland

30 december 2020

Dit is wel heel bijzonder! Dit lodgehotel in het Friese Makkum bevat allemaal kleine chalets, voorzien van alle gemakken, waarin je 2 dagen kan verblijven. Voor slechts โ‚ฌ39 kan je hier al overnachten. Je vertrekt het voordeligst op veel data t/m juni 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Lodgehotel De Lelie. Vlakbij de Friese havenstad Makkum vind je dit unieke concept. In een mooie overdekte loods vind je verschillende chalets met ieder een eigen badkamer, douche en toilet. Wegdromen gaat zeker lukken in de Swiss Sense-bedden. Zin in een activiteit? Huur een kano of fiets bij het hotel en ga lekker de omgeving ontdekken! 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
39,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!