Lang weekend naar Friesland! Met verblijf in een bungalow aan het Sneekermeer!

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
6 personen
Logies
28 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Landal Waterpark Sneekermeer @ Friesland

19 juni 2020

Goeie moarn in Friesland! Deze provincie vol water is de ideale plek om vakantie te vieren! Je gaat 4 dagen naar Friesland voor โ‚ฌ100 op basis van 6 personen. Voor deze prijs vertrek je op vrijdag 28 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Landal Waterpark Sneekermeer. Heerlijk wakker worden aan het Sneekermeer, klinkt dat niet goed? Op het park kan je verschillende watersporten beoefenen, een fiets huren om de omgeving te verkennen en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. 

634 6421

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
100,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
6 personen
Logies
28 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!