Vakantie Friesland | 2 dagen | Weflycheap

Slaap in een iglo met sauna!

Nog last minute te boeken & tijdens de kerstdagen!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Iglo met privé sauna @ Friesland

11 december 2020

Altijd al eens willen slapen in een iglo? En ook nog eens genieten van je eigen privé sauna en buitendouche? Dan is deze deal wat voor jou! Je gaat 2 dagen spenderen op deze unieke locatie. Prijs is vanaf €87,50, last minute te boeken of tijdens de kerstdagen! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een iglo met privé sauna. Perfect als je een keer lekker een nachtje wilt ontspannen en relaxen met z'n tweeën. De iglo staat in een privétuin, je hebt dus alles helemaal voor jezelf. In de iglo vind je een keuken, luxe badkamer en heerlijk bed! In de tuin kan je terecht voor de wellness met o.a. een sauna en buitendouche! 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!