Vakantie Friesland | 2 dagen | Weflycheap

4-sterren getaway @ Heerenveen

Inclusief uitgebreid ontbijt én 2-gangendiner!

p.p. vanaf
43.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel2 Heerenveen **** @ Friesland

30 november 2020

Zin in een paar dagen Friese natuur? Dan is deze deal perfect voor jou! Je gaat 2 dagen naar een 4-sterren hotel in Heerenveen voor slechts €43,50. Prijs is o.b.v. halfpension, je vertrekt op veel data t/m maart 2021! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft Hotel2 Heerenveen ****. Dit hotel bevindt zich in de prachtige natuur van Friesland. Bezoek het bekende Sneekermeer of maak een wandeltocht door de eindeloze weilanden. In het centrum van Heerenveen kan je lekker shoppen of een terrasje pakken! 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
43.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!