Ultra luxe getaway | Hotel Iselmar Lemmer ****

Ultra luxe getaway

Suite met jacuzzi, open haard & massagedouche

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Hotel Iselmar Lemmer **** @ Friesland

19 februari 2021

Een heerlijke romantische getaway! Je verblijft 2 dagen in een luxe suite in een 4*-hotel voor maar โ‚ฌ89,50 p.p. Voor deze prijs kun je heerlijk genieten van je suite inclusief ontbijt, jacuzzi, open haard & massagedouche. Je vertrekt goedkoop op vele data in maart t/m juni 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in hotel Iselmar Lemmer ****. Dit hotel ligt aan de haven van Lemmer nabij het IJsselmeer. Zo kun je vanuit het hotel gemakkelijk een uitstapje maken naar het strand van Lemmer. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een bowlingbaan, zwembad, restaurant, solarium en een fitnessruimte. Ook kun je bij het hotel een fiets huren om de omgeving te verkennen. Tip: Huur een sloep en ga heerlijk varen op het IJsselmeer!

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!