Vakantie Friesland | 3 dagen | Weflycheap

Fryslan Boppe! Laatste kamers

Cultuur en natuur @ de Friese Meren

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof**** @ Friesland

27 november 2020

Een mini-vakantie in eigen land, wat dacht je van Friesland? Ga  met z'n tweetjes 3 dagen vertoeven @ een heerlijk 4* hotel nabij de Friese Meren en het dorpje Sneek. Je verblijft o.b.v. logies en ontbijt, ook nog is inclusief diner! Nu voor slechts €89 = topdeal! Voor augustus gaat het om de laatste kamers.. maar ook nog voordelig te boeken in september en oktober.

Laatste kamers voor in augustus!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof****. Dit comfortabele hotel met ruime kamers, is dé plek om heerlijk te vertoeven in de buurt van Sneek. Je kunt hier genieten van natuur & cultuur. Bezoek de Friese Meren of ga wandelen op de weide. Ook bij het hotel kun je je prima vermaken met o.a. een jeu de boules baan en meerdere tennisbanen. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner in het restaurant.

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Laatste kamers voor in augustus!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!