Vakantie Friesland | 3 dagen | Weflycheap

Getaway @ Heerenveen

Verblijf in prachtig monumentaal pand o.b.v halfpension

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boutique Hotel 't Gerecht @ Friesland

14 december 2020

Zin in een verrassende stedentrip in het hoge Noorden? Wat dacht je van Heerenveen! Je gaat 3 dagen genieten in deze bijzondere stad o.b.v halfpension en betaalt hiervoor €119. Je hotel bevindt zich in hartje centrum, wel zo handig! Je vertrekt op héél veel data vanaf februari 2021 t/m december 2021, dus ook in de schoolvakanties! 

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Boutique Hotel 't Gerecht. Beoordeel met een 9,2 kan je dit hotel zeker een toppertje noemen! Je kan voor zowel je ontbijt, lunch of diner terecht in het heerlijke à-la-carte-restaurant Grand Café. Ook voor een borrel kan je hier terecht uiteraard. Met mooi weer kan je heerlijk vertoeven op het terras van het hotel. Het prachtige monumentale pand waarin zich het hotel bevindt staat in hartje Heerenveen. De bezienswaardigheden van de bruisende stad zijn op loopafstand. Zin in natuur? die is nooit ver weg in Friesland. Maak een wandeling door de weilanden of de uitgestrekte bossen. 

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
119,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
2 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!