5 dagen naar Friesland deze zomer voor maar €80!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Landal Esonstad @ Friesland

26 juni 2020

Op dit super leuke park met Oudfriese woningen is het wel heel goed toeven! Ga 5 dagen vakantie vieren op dit park midden in de natuur en aan een meer voor maar €80. Voor deze prijs vertrek je op maandag 31 augustus 2020 o.b.v. 4 personen. Goed vooruitzicht!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op vakantiepark Landal Esonstad. Dit vakantiepark grenst aan Nationaal Park het Lauwersmeer. Vanuit hier kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Landal Esonstad ligt aan een haven, waarvandaan je het Lauwersmeer op kan met een boot, kano of zeilboot. Op het park staan moderne accommodaties in Oudfriese stijl in het vestingstadje of terpwoningen op schiereilandjes. Voor ontspanning en vermaak hoef je het park niet af. Er is genoeg te doen voor jong en oud! Het park beschikt namelijk over een zwembad met whirlpool, sauna, stoombad, 18-holes pitch- en putt baan, overdekt speelhuis, airtrampoline, een klein strand en nog veel meer. TIP: maak een dagtrip naar Schiermonnikoog! 
 

Schermafbeelding 2020 06 26 om 10.19.25

Jouw bestemming: Friesland

Friesland is een provincie in het noorden van Nederland. Friesland is een provincie die zich graag onderscheid van de rest van de provincies. Zo hebben ze hun eigen taal; Fries, en eigen sport; Fierljeppen. Friesland is dus absoluut een bezoekje waard! Bezoek de evenementen Sneekweek of Oerol op Terschelling, of neem een kijkje in het Verzetsmuseum Friesland en het Natuurcentrum Ameland. Friesland beschikt ook over heel veel leuke steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Lemmer! Hier kun je ideaal shoppen, watersporten, terrasjes pakken of een hapje eten. Geen reden om je je te vervelen toch?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
80,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Friesland
4 personen
Logies
31 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

5 dagen Friesland €80

Mis nooit meer een topdeal!