Luxe getaway @ Center Parcs

p.p. vanaf
93,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Center Parcs de Eemhof @ Flevoland

17 september 2020

Onbeperkt genieten van toegang tot het waterpark; de Aquamundo, onbeperkte deelname aan activiteiten op het park en meer.. Tijdens deze vakantie verveelt het hele gezin zich geen moment, je verblijft 5 dagen in het bruisende Center Parcs de Eemhof in een VIP Cottage of in een Waterfront Suite! Je betaalt slechts €93 o.b.v. 4 personen, voor deze prijs vertrek je op verschillende data vanaf november 2020 t/m januari 2021! Wie gaat het de kinderen vertellen...

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in vakantiepark Center Parcs de Eemhof in Mediterraanse sferen. Dit park ligt aan het Eemmeer. Ga windsurfen, kanoën of huur een bootje. Op het park heb je het sfeervolle Market Square. Ga hier lekker een hapje eten. Extra fijn: tijdens je verblijf heb je gratis en onbeperkt toegang tot het waterpark de Aquamundo! Hier vind je ook een surfsimulator. Gegarandeerd plezier op dit vakantiepark!

WEB 103293 43

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
93,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
4 personen
Logies
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!