Luxe overnachten in eigen land

In een Van Der Valk exlusief hotel!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Emmeloord @ Flevoland

20 november 2020

Toen aan een nachtje weg? Dan hebben wij een topdeal voor je gevonden! Verblijf 2 dagen in deze luxe kamer voor slechts โ‚ฌ90. Met dubbele douche, kingsize bed en een elektrisch haardvuur. Hier kun je volop genieten! Te boeken op heel veel data!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Valk Exclusief hotel in Emmeloord. Je vindt er diverse luxe kamers, waaronder suites met eigen bubbelbad en jacuzzi. In het bijbehorende restaurant kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Verder vind je er een bar en fitness. In de omgeving vind je prachtige bossen en het bijzondere natuurgebied de Weerribben-Wieden. 

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
90,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!