Luxe @ Royal Suite!

Verblijf in de top suite van Van der Valk Almere!

p.p. vanaf
122.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Almere @ Flevoland

27 november 2020

Wauw.. verblijf 2 dagen voor slechts โ‚ฌ122,50 in deze Royal Suite, met een heerlijke jacuzzi, sauna stoom-douche cabine, kingsize bed en meer! In het hotel kan je gebruik maken van de fitness wellness en het zwembad. Hier kom jij dus helemaal tot rust! Te boeken op heel veel verschillende data, check it out!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Valk Exclusief Almere. Dit super-de-luxe hotel heeft prachtige kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de fitness, wellness en het heerlijke zwembad. Hier kan je volop genieten!

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
122.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!