Vakantie Flevoland, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Luxe overnachten!

Met tweepersoons jacuzzi, regendouche, kingsize bed en meer!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Almere @ Flevoland

27 november 2020

Luxe overnachten in eigen land! Wie wilt dat nou niet? Deze kamer heeft alles voor een heerlijk nachtje weg. Op je kamer vind je een tweepersoons jacuzzi, regendouche, kingsize bed en meer! Je verblijft hier 2 dagen voor slechts โ‚ฌ87,50. Voor deze prijs vertrek je op heel veel data!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Valk Exclusief Almere. Dit super-de-luxe hotel heeft prachtige kamers, die van alle gemakken voorzien zijn. Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de fitness, wellness en het heerlijke zwembad. Hier kan je volop genieten!

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!