Vakantie Flevoland, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Wellness getaway!

Met jacuzzi en sauna!

p.p. vanaf
137.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
4 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Almere-Oosterwold @ Flevoland

11 januari 2021

Kom heerlijk tot rust in dit natuurhuisje tijdens een wellness-weekend. Je verblijft 3 dagen in dit natuurhuisje met jacuzzi en sauna. Ook dagelijks ontbijt én een diner is bij de prijs van €137,50 inbegrepen. Deze prijs is o.b.v. van 4 personen. Je vertrekt op verschillende dagen t/m april 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een Natuurhuisje in Almere-Oosterwold. Dit heerlijke natuurhuisje is de perfecte plek om helemaal bij te komen. Het huisje beschikt namelijk over een jacuzzi en sauna. Daarnaast vind je er nog veel meer faciliteiten. De omgeving is rustig en je kunt er veel groen vinden. Het is een fijne omgeving voor mooie wandelingen.

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
137.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
4 personen
Halfpension
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!