Midweek op de glamping bij het Veluwemeer in bijzondere cabin!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
5 personen
Logies
2 jul. 2020
5 dagen
Check meer data

Molecaten Park Flevostrand @ Flevoland

16 juni 2020

Wil je er even kort tussenuit? Dat komt goed uit met deze deal! Je vertrekt 5 dagen naar Biddinghuizen voor โ‚ฌ55 op basis van 5 personen. Voor deze prijs vertrek je op donderdag 2 juli 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Molecaten Park Flevostrand. Aan de oevers van het Veluwemeer ligt dit leuke vakantiepark. Ben jij een watersportliefhebber? Dan kan je bij het Veluwemeer surfen, zeilen, vissen en meer! Maar ook in de omgeving is genoeg te doen, bezoek Walibi of rij naar het culturele stadje Elburg. Naast de kampeerplekken biedt dit vakantiepark safaritenten, kampeer cabins en chalets.

Molecaten Park Flevostrand 11 buitenzwembad

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 5 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
55,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
5 personen
Logies
2 jul. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!