Mini-vakantie @ het Veluwemeer | EuroParcs Resort de Zuiderzee

Mini-vakantie @ het Veluwemeer

Inclusief modern verblijf & nabij attractiepark Walibi!

p.p. vanaf
102,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
5 mrt. 2021
4 dagen
Bamiyan
Check meer data

EuroParcs Resort de Zuiderzee @ Flevoland

20 februari 2021

Ga 4 dagen ultiem relaxen aan het Veluwemeer vanaf โ‚ฌ102! Het vakantiepark is gelegen aan een heerlijk zandstrand. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld vrijdag 5 maart 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op EuroParcs de Zuiderzee. Dit vakantiepark ligt vlakbij het Nationale Park De Hoge Veluwe, de uitgelezen kans om te fietsen en te wandelen. Daarnaast kan je varen en zwemmen bij het Veluwemeer en is er voor de kinderen een indoorspeelparadijs, een bowlingbaan en speeltuinen. Voor echte ontspanning kan je naar de wellness met Turks stoombad!

Jouw bestemming: Flevoland

Flevoland is de jongste provincie van Nederland. Flevoland is ontstaan door de drooglegging van delen van de voormalige Zuiderzee. De oplevering van de Afsluitdijk werd voltooid in 1932, waarna de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer. Flevoland heeft veel mooie natuur te bieden, zoals de Oostvaardersplassen of de Marker Wadden. Hier kan je heerlijk uitwaaien, wandelen of dieren spotten. Voor musea kan je ook goed terecht in Flevoland, onze aanraders zijn Batavialand en luchtvaartmuseum Aviodrome. Daarnaast kan je leuk shoppen in Almere of bij de grote fashion outlet Bataviastad. Als je na een dagje erop uit, lekker wil eten is restaurant Silver of Las Tapas in Lelystad een hele goede optie. Genoeg te doen in Flevoland dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
102,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Flevoland
2 personen
Logies
5 mrt. 2021
4 dagen
Bamiyan
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!