Vakantie Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Kerstarrangement naar keuze!

Verblijf in jouw favo Fletcher hotel!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Fletcher Hotels @ Nederland

3 december 2020

YES! Vier kerst in een Fletcher hotel met deze deal. Al vanaf €60 boek je een kerstarrangement in jouw favoriete Fletcher hotel. Met dit arrangement verblijf jij 3 dagen in een hotel o.b.v. logies en ontbijt. Je vertrekt bijvoorbeeld op woensdag 23 december, donderdag 24 december of vrijdag 25 december. Weet je het nog niet helemaal zeker? Tot 24 uur voor de dag van aankomst kun je kosteloos annuleren!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een 3 of 4 sterren Fletcher hotel. Tijdens je verblijf heb je keuze uit verschillende Fletcher hotels. Je aankomst is mogelijk op de aangegeven dagen, met bijbehorende prijs.

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!