Vakantie Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Oud & nieuw arrangement!

Kies jouw favo Fletcher hotel uit om te verblijven!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
31 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Fletcher Hotels @ Nederland

3 december 2020

Vier oud & nieuw in een Fletcher hotel naar keuze! Het arrangement houdt in dat je 3 dagen in een Fletcher hotel verblijft o.b.v. logies en ontbijt. En dit kan al vanaf slechts €60! Je vertrekt bijvoorbeeld op woensdag 30 december of op donderdag 31 december 2020. Toch nog niet helemaal overtuigd? Annuleren kan kosteloos tot 24 uur van de dag van vertrek.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een 3 of 4 sterren Fletcher hotel. Tijdens je verblijf heb je keuze uit verschillende Fletcher hotels. Je aankomst is mogelijk op de aangegeven dagen, met bijbehorende prijs.

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
60,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Logies & ontbijt
31 dec. 2020
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!