Spotgoedkoop nachtje weg!

Kies uit meerdere Fletcher hotels mét ontbijt & diner!

p.p. vanaf
45,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Fletcher Hotels @ Nederland

27 november 2020

Door de afgelopen maanden heb jij vast zin om er even tussen uit te gaan! Met een Fletcher arrangement kan jij even nergens aan denken en vooral genieten.. Dit 2-daagse arrangement is vanaf €45 per persoon te boeken. Je kunt zelf kiezen in welk Fletcher hotel je wil verblijven, maar bij elk hotel is ontbijt inbegrepen! Voor dit bizarre prijsje vertrek je op veel data t/m 20 december 2020. Snel boeken dus!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een 3 of 4 sterren Fletcher hotel. Tijdens je verblijf heb je keuze uit verschillende Fletcher hotels. Je aankomst is mogelijk op de aangegeven dagen, met bijbehorende prijs.

Jouw bestemming: Nederland

Ons eigen kikkerlandje heeft ook genoeg te bieden! Waai lekker uit aan de Noordzee, geniet van de zon op de Waddeneilanden, fiets lekker door de natuur in Drenthe of bezoek één van de vele mooie steden en dorpen. Toevallig in Zeeland? Breng dan ook zeker een bezoekje aan het beroemde Deltapark Neeltje Jans. Terwijl je in Limburg geniet van de vlaaien, moet je in Groningen zeker eens een eierbal proberen. Voor ieder wat wils dus!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
45,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Nederland
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!