3 dagen naar Enschede!

Modern 4* hotel incl. ontbijtbuffet!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

U Parkhotel **** @ Overijssel

27 november 2020

Ga 3 dagen op citytrip in eigen land, namelijk naar Enschede! In deze levendige stad is enorm veel te doen. Ga shoppen of bezoek een van de musea. Daarnaast vind je veel natuur in de omgeving! Je betaalt slechts €69 en verblijft o.b.v. logies en ontbijt. Op verschillende data t/m maart 2021 vertrek je voor dit bedrag!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in U Parkhotel **** in Enschede. Het gloednieuwe hotel vind je op de campus van Universiteit Twente. Het hotel beschikt over een restaurant waar je de lekkerste gerechten kan proeven. 's Ochtends staat er een lekker ontbijtbuffet voor je klaar. Ontdek overdag Enschede! Je kan goed shoppen in de levendige stad, maar ook zijn er genoeg musea te vinden. Voor elk wat wils in Enschede en omgeving!

Jouw bestemming: Overijssel

Overijssel ligt in het oosten van Nederland. Tussen de meren, polders en beken waar Overijssel bekend om staat, liggen historische steden zoals Zwolle, Kampen en Deventer. Toen Amsterdam en Rotterdam nog kleine dorpjes waren, waren deze Hanzesteden al veel verder ontwikkeld. De historische rijkdom zie je terug in de prachtige monumenten in deze steden. In de zomer kan je naar het Venetië van het noorden; Giethoorn, waar volop wordt genoten op de rivieren. Op het gebied van eten, zijn er in Overijssel ook genoeg opties! In Zwolle vind je het drie sterren Michelin restaurant de Librije of het opkomende restaurant the Lemon Tree in Deventer. Genoeg om je mee te vermaken of niet?

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Overijssel
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!