Luxe 4* boetiek kloosterhotel!

Inclusief halfpension!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Hotel Mariënhage **** @ Noord-Brabant

27 november 2020

Ga er met deze deal even 2 dagen tussenuit en verblijf in een heerlijk 4* boetiek kloosterhotel, o.b.v. halfpension. Het hotel bevindt zich in hartje Eindhoven, ideaal! Je betaalt slechts €69,50 en vertrekt op heel veel verschillende dagen t/m december 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Hotel Mariënhage ****. Het luxe 4* boetiekhotel is gebouwd op de historische fundamenten van het Mariënhage-klooster. Het hotel bevindt zich in hartje Eindhoven. Ontdek dus lekker de stad! Maar ook in het hotel is genoeg te doen. Met lekker weer kun je relaxen op het terras. Heb je trek gekregen? Eet een hapje in het restaurant en sluit je avond af in de bar van het hotel! 

Jouw bestemming: Noord-Brabant

Noord-Brabant, ook wel Brabant genoemd in de volksmond, is de op een na grootste provincie van Nederland. Deze diverse provincie biedt bruisende steden als Tilburg, Breda, Den Bosch en Eindhoven. Leef je uit in de Efteling, vier carnaval in 'Lampegat', oftewel Eindhoven, of fiets door een van de Nationale Parken. Wie weet spot jij bevers of zee-arenden! Ervaar bovendien typische Brabantse gastvrijheid in de leukste restaurantjes. Je verveelt je dus geen moment in Noord-Brabant!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Noord-Brabant
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!