Vakantie midden in de Drentse natuur met waterparadijs!

p.p. vanaf
53,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Vakantiepark Westerbergen **** @ Drenthe

27 november 2020

Verblijf 2 dagen op Vakantiepark Westerbergen in Echten vanaf โ‚ฌ53! Dit viersterren vakantiepark is gelegen in de Drentse natuur. Je verblijft er het voordeligst op bijvoorbeeld zondag 3 januari 2021.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark Westerbergen ****. Dit veelzijdige park is gelegen in Drenthe, aan de rand van het historische Echten. Er is o.a. een indoor speelparadijs, sportfaciliteiten en een waterspeelparadijs. Je verveelt je hier geen moment!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
53,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 jan. 2021
2 dagen
Faizabad
Check meer data

Mis nooit meer een topdeal!