Genieten @ wellness hotel

2 dagen o.b.v. halfpension!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Wellness Hotel Spabron Hesselerbrug @ Drenthe

27 november 2020

Oef! Dit is een lekkere deal! Je kunt nu 2 dagen genieten van een heerlijk wellness arrangement voor maar โ‚ฌ79,50 o.b.v. halfpension. Je hebt alle dagen gratis entree tot de sauna en wellness. Je kan hier het voordeligst gebruik van maken op veel data t/m december 2021. Waar wacht je nog op? It's time to relax! 

Ook te boeken voor de schoolvakantie's!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Wellness Hotel Spabron Hesselerbrug. Dit hotel ligt in het natuurgebied 'de Wolfsrug' in Drenthe. Deze wellness heeft 6 baden en 7 sauna's. Als je dus lekker wil ontspannen moet je hier zijn! De kamers zijn ruim en comfortabel en van alle gemakken voorzien. Dit worden een paar relaxte dagen!

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

Ook te boeken voor de schoolvakantie's!

p.p. vanaf
79.5,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!