Luxe 4-sterren getaway!

Inclusief verblijf met dagelijks ontbijt + 3-gangen diner!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe **** @ Drenthe

27 november 2020

We hebben een heerlijke deal gevonden in eigen land! Ga 3 dagen naar een heerlijk 4* hotel voor slechts โ‚ฌ89. Bij deze prijs zitten ontbijt, een 3-gangen diner en gratis gebruik van de wellness inbegrepen! Je vertrekt op veel data t/m december 2021!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Wellness Hotel en Golf Resort Zuiddrenthe ****. Dit 4* hotel ligt op een natuurrijke plek in Drenthe. Neem je fiets mee en ga er heerlijk op uit! Ook kun je bij het hotel een fiets huren. Wil je even een dagje uitrusten? Ga golfen op de golfbaan van het hotel of relax in de wellness met sauna, hamam en stoombad. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies & ontbijt
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!