Meivakantie @ Drenthe | Landgoed Het Grote Zand

Meivakantie @ Drenthe

Relax een midweek in je eigen wellness chalet met sauna

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
3 mei 2021
5 dagen
Check meer data

Landgoed Het Grote Zand @ Drenthe

18 februari 2021

Even toe aan wat ontspanning? Dan is deze wellness chalet met sauna wat je zoekt! Je verblijft hier 5 dagen met 4 personen voor slechts โ‚ฌ87 p.p. Je vertrekt voor deze prijs een midweek naar Drenthe op maandag 3 mei 2021. Een heerlijke family getaway voor in de meivakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op het Roompot vakantiepark Landgoed Het Grote Zand. Dit vakantiepark wordt omringd door een bosrijk gebied in de provincie Drenthe. De omgeving leent zich dan ook perfect voor boswandelingen of een fietstocht door de bossen of heidevelden. Wil je even tot rust komen? Dan kun je op het vakantiepark gebruik maken van de sauna, het Turkse stoombad of het overdekte zwembad. Vanuit dit vakantiepark kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Assen, de hunebedden of Kamp Westerbork. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
87,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
3 mei 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!