Vakantie Drenthe, Nederland | 2 dagen | Weflycheap

Luxe Africa Suite @ vd Valk

Volledig in Afrika thema met bubbelbad, stoom-douche en meer!

p.p. vanaf
106,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Van der Valk hotel - Emmen **** @ Drenthe

27 november 2020

We mogen helaas niet naar Afrika maar kunnen gelukkig wel deze sfeer ervaren in Van der Valk hotel - Emmen. Je verblijft 2 dagen in deze gave suite met bubbelbad, stoom-douche en nog veel meer! Vanaf €106 kan je hier al slapen, op héél veel data

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijf in het Van der Valk hotel - Emmen ****. In dit hotel hoef je je nooit te vervelen. Eten doe je in het restaurant, waar ze aan de hand van live-cooking het diner voor je klaarmaken. Ontspanning vind je in het zwembad van het hotel, inclusief whirpool. In de omgeving vind je de eeuwenoude hunebedden of bezoek het geweldige WILDLANDS Adventure Zoo, de keuze is reuze! 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
106,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!