Luxe kerst @ Junior Suite!

Kerstarrangement incl. ontbijt en 4-gangen diner!

p.p. vanaf
153,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
24 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Valk Exclusief Assen @ Drenthe

19 november 2020

Geen zin in verplichtingen met kerst? Ga 2 dagen chillen in deze luxe suite met bubbelbad, stoom-douche cabine, kingsize bed en veel meer! Je verblijft hier o.b.v. het kerstarrangement incl. uitgebreid ontbijt, 4-gangen diner en een kerstcadeautje op de kamer.. Wat wil je nog meer? Je vertrekt op donderdag 24 december 2020 of vrijdag 25 december 2020 voor โ‚ฌ153.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Valk Exclusief Assen. Het luxe hotel beschikt over heel veel luxe suites en kamers. Sommige suites beschikken zelfs over een whirlpool of sauna. Hoe lekker is dat?! 's Ochtends is het mogelijk om lekker te ontbijten in het hotel. Overdag kun je een fiets huren en de omgeving verkennen. Na een actieve dag kun je 's avonds genieten van een lekker diner in het hotel.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
153,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Halfpension
24 dec. 2020
2 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!