Vakantie Drenthe, Nederland | 5 dagen | Weflycheap

Midweek naar Drenthe met verblijf in een VILLA!

p.p. vanaf
66,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Vakantiepark het Drentse Wold @ Drenthe

27 november 2020

Wow te gek... Met een grote groep op vakantie? Geen probleem! Je boekt met deze deal namelijk een villa! Vertrek 5 dagen naar Drenthe voor โ‚ฌ66 o.b.v. 6 personen. Je vertrekt het voordeligst op maandag 24 augustus 2020.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft op Vakantiepark het Drentse Wold. Het vakantiepark is het perfecte startpunt voor mooie wandel- en fietstochten door bossen, moerassen en heidevelden. Vakantiepark Het Drentse Wold is autovrij en de bungalows bieden dankzij de omringende bomen veel privacy.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
66,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
24 aug. 2020
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!