GAAF: luxe boomhut met hottub! | Natuurhuisje in Ruinen

GAAF: luxe boomhut met hottub!

Verblijf midden in de Nederlandse natuur!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
27 sep. 2021
4 dagen
Check meer data

Natuurhuisje in Ruinen @ Drenthe

17 december 2020

Met deze deal verblijf je 4 dagen in een luxe boomhut mét hottub! Voor slechts €89 o.b.v. 6 personen! Je vertrekt bijvoorbeeld op maandag 27 september 2021, maar ook andere data zijn voordelig.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in een natuurhuisje in Ruinen. Deze luxe boomhut met hottub ligt vlakbij 3 nationale parken! Je kunt heel gemakkelijk vanuit je natuurhuisje mooie fiets- of wandel- en mountainbiketochten maken. Wil je een stad bezoeken? Bezoek dan Ruinen of Dwingeloo. De boomhut bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Daarnaast kun je gebruik maken van het zwembad, de speeltuin en kinderboerderij van het vakantiepark. 

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
89,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
27 sep. 2021
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!