Genieten in de zomervakantie in een Roompot wellnesshuis @ Drenthe!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
28 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Roompot Vakantiepark Hunzedal ***** @ Drenthe

27 november 2020

Zin om er even lekker tussenuit te gaan? Met deze deal verblijf je 4 dagen in Roompot Vakantiepark Hunzedal. Voor slechts €99 kun je hier al genieten! Voor deze voordelige prijs vertrek je op vrijdag 28 augustus 2020, maar omliggende data zijn ook voordelig te boeken.

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto óf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Roompot Vakantiepark Hunzedal *****. Dit vakantiepark is gelegen op de Hondsrug van Drenthe. Er zijn hier genoeg outdooractiviteiten te doen zoals vissen, kanoën, zwemmen en varen. Verder kan je hier helemaal tot rust komen in de groene en mooie omgeving.

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 4 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
99,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
4 personen
Logies
28 aug. 2020
4 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!