Vakantie Drenthe, Nederland | 3 dagen | Weflycheap

Uniek hotelhuisje @ Drenthe

Herfstvacay 3-daagse getaway midden in de natuur!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Restinn Coevorden @ Drenthe

27 november 2020

WOW, last minute alert! We hebben weer een perfecte deal gevonden voor diegene die lekker een paar dagen weg willen en uitrusten. Je verblijft 3 dagen in dit gave hotel huisje voor slechts โ‚ฌ69. Je vertrekt op verschillende data t/m december 2020, dus ook nog in de herfstvakantie!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in het Restinn Coevorden. In dit park vind je schattige alleenstaande huisjes, romantischer gaat het niet worden. De huisjes liggen in een prachtige omgeving, midden in de natuur van Drenthe. Vanaf het hotel zijn genoeg wandel- en fietsroutes die voor je klaarliggen. Tip: Bezoek Kasteel Coevorden of ga naar Wildlands Adventure Zoo Emmen

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 2 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

p.p. vanaf
69,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
2 personen
Logies
3 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld weflycheap deal

Mis nooit meer een topdeal!