Voorjaarsvakantie @ Drenthe!

p.p. vanaf
122,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Natuurhuisje Wapserveen @ Drenthe

8 oktober 2020

Vroegboekers opgelet! We hebben alvast een top deal gevonden! Je verblijft 5 dagen in dit natuurhuisje met eigen sauna & hottub! Het is een sfeervol en ruim vakantiehuisje waar je zeker de rust gaat vinden. Je betaalt slechts โ‚ฌ122 op basis van 6 personen en vertrekt op maandag 22 februari 2021. 

LET OP: snel volgeboekt in familie/schoolvakanties!

Vervoer

Je vertrekt op basis van eigen vervoer. Dat betekent dat je op eigen tempo met de auto รณf ontspannen met het openbaar vervoer kunt gaan.

Verblijf

Je verblijft in Natuurhuisje Wapserveen, een duurzame wellness natuurlodge met op het eigen terras een heerlijke hottub en een Finse sauna. De sfeer en uitstraling ademen natuur uit, niet alleen door de fantastische ligging, maar ook door de looks van de lodge. De praktische en comfortabele inrichting met vier slaapkamers vormt de familielodge tot een gezellige achtpersoons familie-accommodatie, maar ook zeer geschikt voor wat quality time met z'n tweetjes! De beheerders zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt..

ccd16e030cf3701fbdf647d8477cdda4

Jouw bestemming: Drenthe

De provincie Drenthe bevindt zich in het noordoosten van Nederland. Drenthe behoort tot een van de oudste bewoonde streken van ons land en dat is vandaag de dag nog steeds zichtbaar. De provincie kent maar liefst 52 hunebedden. Hunebedden zijn, naar waarschijnlijkheid, grafkamers uit de prehistorie. Ze zijn gebouwd tussen 3350 en 3050 v.Chr. Drenthe kent drie Nationale Parken en de provincie leent zich dan ook uitstekend om te wandelen en fietsen. Ervaar de rust in Nationaal Park Dwingelderveld of ontdek Geopark de Hondsrug, uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Voor natuur, cultuur en historie moet je in Drenthe zijn!

Reisgezelschap

De prijs is gebaseerd op een reis met 6 personen. Met andere reizigersaantallen kun je ook goedkoop vertrekken!

LET OP: snel volgeboekt in familie/schoolvakanties!

p.p. vanaf
122,-
bekijk deal

Is de prijs hoger? Dan ben je helaas te laat.

Drenthe
6 personen
Logies
22 feb. 2021
5 dagen
Check meer data

Boekingsvoorbeeld

Boekingsvoorbeeld

Mis nooit meer een topdeal!